понеделник, април 14

Free love?: "Танто за кукуригу. Сливи за смет. Жена за коза."


Имаше една приказка на Братя Грим за глупавия Ханс, който сменил коня за коза, а нея за кокошка...и накрая приятелката си за нещо друго. Хронологията не е точна, но е интересно (или притеснително), когато приказката се превръща в реалност.

Електронното издание Тhe Telegraph съобщи, че български фермер е разменил третата си жена за коза.

Причината за шокиращата размяна е, че съпругата му Елена не може да му роди деца.

"Злополучният" съпруг е Стоян Панайотов. Той се сдобил с 8-годишно добиче пред очите на изумена тълпа на пазара за животни в Пловдив.

54-годишният Панайотов обясни решението си така: „Миналия ден един приятел ми каза, че няма късмет с жените и че наистина харесва съпругата ми. Размяната беше направена, след като жена ми даде съгласието си. Козата е родила три малки, а жена ми – нито едно, така че тази сделка е по-успешна за собственика на козата – аз получих коза втора употреба, а той – чисто нова жена“.
Telegraph.co.uk написа, че това не е първият път, когато мъж предпочита коза пред жена. Изданието припомни случая с чернобялата коза Роза, която стана интернет-феномен, след като нейният собственик Чарлз Томбе разкри, че прави секс с нея.

Съгласно суданските традиции г-н Томбе бе принуден да се ожени за Роза и да плати зестра от 15 000 судански динари – 25 британски лири. Бракът бе злополучен, тъй като Роза се самоуби, след като погълна найлонова торбичка, докато ядяла боклуци на улица в Джуба.

Още един травмиращ случай от миналата година: тогава индиец последва съветите на астролога си и се ожени за куче. П. Селвакумар, 33-годишен ратай във ферма в южния щат Тамил Наду, повярва, че бил прокълнат, след като убил с камъни две кучета преди 20 години


източник:dnes.bg