вторник, април 1

Кама сутра за пандите


източник:http://www.dnes.bg

Пълна програма от еротични движения за пандите са изобретили китайски зоолози. Оказало се, че това е необходимо, поради абсолютната липса на желание у животинките да правят секс.
В основата на новата технология е еротичен танц, който възбужда в пандата влечение за съвокупление.
Стъпките са свързани с движения на бедрата и таза. Учените смятат, че този танц ще помогне на младите мъжки панди да усвоят техниката на съвокуплението. Тези упражнения имат оздравителен ефект и повишават активността в организма на мечето.
Учените се опитват да превърнат забавните мечета в по-похотливи животни, отколкото са в момента.
Всички изследвания в тази насока се осъществяват в специален зоопарк за панди, създаден в град Чанду, провинция на Съйчуан.
Понякога зоолозите пускат и "порнофилми" на мечетата- животинките наблюдават как го правят по-опитни техни братовчеди. “Това наистина действа”, заявява заместник-директорът на зоопарка Фай Лисун.
Преди време учените се опитваха да влияят на сексуалността на пандите, като ги караха да гледат порнофилми от сутрин до вечер. Така повече от 30 % от пандите се съвокупляват без принуда, като до преди 10 години мечетата вършели (явно) трудната работа не повече от 10 %. В момента в зоопарка има 68 панди.
По данни на WWF сега около Тибетското плато в Китай има приблизително 1.6 хиляди
панди.

1 признания:

Анонимен каза...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!