вторник, април 22

Под чаршафчетата на дъгата

източник:http://snimki.tialoto.bg

Цветът на дрехите, обзавеждането у вас, дори на колата, която караш, са добре (не)прикрити знаци за сексуалността ти. Да говориш за любимия си цвят е все едно да говориш за себе си. Повечето хора твърдят, че нямат любим цвят. Трябва да си просто малко по-наблюдателен и ще откриеш че имаш предпочитания, особено в облеклото и обзавеждането си у дома. Цветът, в който най-често се появяваш, е показателен и за сексуалността ти. Проучвания показват, че действително паралел между любимия цвят и модела на поведение съществува. Така е.


Оранжево :Любителите на този цвят имат доста развихрени сексуални фантазии. Сексуалният акт за тях е пиеса, в която те са звездата, а прелюдията към нея е също толкова важна както и самият акт.Те обичат да шептят нежно нищо незначещи думи, да водят безсмислени романтични диалози. Оранжевите хора обикновено не достигат до оргазъм, макар че правят страхотен секс. Мъжете обичат да дърпат косите на партньорките си, а жените да оставят червени следи от ноктите си на гърба на мъжете.


Черно: Те обикновено търсят по-силовите усещания в секса, мистиката и нестандартните неща. Често са перверзно настроени в очите на другите, мазохисти или садисти. Стигат до края само когато преживяват нещо драматично или когато са в лош период. Проучвания сочат, че сексуалните маниаци в много случаи са любители именно на черното.


Лилаво:Харесващите лилавото се считат за прекалено изтънчени, за да палуват на воля. Жените понякога са от онзи тип, които мразят бъркотията и държат всичко да им е спретнато и подредено. Мъжете се отнасят делово дори и в подхода си към любовта. Представителите на лилавото и от двата пола са по-съсредоточени в собствената си същност, от това да задоволят партньора си.


Червено :Хората, които обичат червено, са буре с барут. Те лесно се възбуждат и се наслаждават на секса по всеки възможен начин. Ако веднъж запалите пламъчето на страстта, доста време ще мине преди то да угасне. Когато двама „червени” се съберат на едно място, могат да сътворят такива чудеса, които да накарат дори някоя садо мазо кака да се изчерви.Любителите на червеното са агресивни и по-пастелните цветове трябва да стоят на страна от тях.


Розово :Любителите на розово обичат любовта повече на думи. Жените обещават повече, от колкото след това изпълняват. В някои случаи те развяват показно женствеността си, но това в повечето случаи е, защото не са в настроение и мразят мъжете. Голям процент от проститутките на пример носят бельо и прозрачни халати в розово. Мъжете, любители на розовото, са флиртаджии. Те ще си уредят три срещи за вечерта и няма да отидат дори на една, предпочитайки вместо това да пийнат едно в някой бар. Жените, чиито мъже си падат по розовото, трябва внимателно да пазят семейното си гнездо.


Кафяво :Обичащите кафяво са истинско съкровище за правилния човек. Чувствата им са топли и дълбоки. Това са чувствени хора, внимателни към нуждите на партньора. Сексът за тях е 24-часов маратон, в който времето не стига да казват дори „Обичам те” достатъчно често. Припичането край огъня, разходка под дъжда или ловенето на снежинки с език е прелюдия към любовна игра за кафявите хора. Чувствата им обаче лесно могат да бъдат приключени от една груба дума.


Синьо :Ако любимият цвят е синьото, то това е чудесен партньор – чувствен и внимателен към нуждите на половинката. Подхождат с елегантност и смятат правенето на любов за най-висше изкуство. Мъжете, любители на синьото, са като виртуозни пианисти, те деликатно и внимателно настъпват към партньора, сякаш свирят на пиано. Жените от този тип се наслаждават на секса до краен предел. Те са отзивчиви и лесно възбудими, а страстта им може да бъде сравнена с огромна вълна, вместо със бясна агресия. И мъжете и жените се наслаждават на любовната игра и на моментите след самия секс. В брака любителите на синьото са великолепни партньори, никога не търсят под вола теле.


Зелено: „Зелените“ са свежи и невинни в подхода си към секса. Жените винаги правят любов сякаш им е за първи път, а мъжете са срамежливи и странни, но по очарователен и възбуждащ начин. Зелените любовници са нежни и внимателни, но не и страстни. Ако си избрал такъв човек за партньор не бива никога да се страхуваш от изневяра.


Сиво :Сивото е предпочитан цвят за нерешителните.Те не могат да се развълнуват от нищо – включително и от цветовете – ето защо избират сянката. Мъжете, които избират сивото, гледат на секса като на нещо, което им помага да освободят напрежението, но нищо повече. Раз, два и благодаря. Жените не правят любов, те просто се чукат. И то за една от двете идеи – или да задоволят мъжете си, или за да забременеят. Те броят скърцанията на леглото, докато актът не приключи. Когато сивото си намери половинка от друг цвят, изневярата за него е благословия – освобождение от семейните задължения. Когато сиво се събере със сиво, нищо не може да разруши този брак.


Жълто: Ако предпочитаният цвят е жълтото, сексуалните желания са объркани и хората трудно се адаптират към тях. В повечето случаи лесно, но и прекалено пасивно, харесващите този цвят, се съгласяват и с най-налудничавите идеи на партньора. Почти никога не се наслаждават напълно на секса, но и не биха отклонили предложение на човек, когото харесват и желаят.


Бяло: За тези хора сексът често изглежда флиртаджийска история. Тези хора са пуритани по душа. Френската любов за тях е неприлична, а да правиш секс, пардон да се любиш, на дневна светлина е недопустимо. Жените от този цвят се събличат само зад завеси, мъжете задължително взимат душ преди акта. Тези хора често използват имена на животинки за интимните си части.

2 признания:

Ira каза...

Аз съм от отбора на синьото :)

Анонимен каза...

i nie i nie sme ot sinioto ;)marihuukers (ili pone ednata ni chast)