вторник, април 8

Страхотно е да си жена на 30!

източник:http://www.momentofpeace.net

Това е за всички жени на 30 и повече години. И мъжете, които се страхуват от жените над 30!!!

Синтезирано от Адрю Руни:С годините, когато пораствах, все повече оценявах жените на 30 и повече. Ето и някой от причините, защо:

Жената над 30 никога няма да те събуди през нощта и да те пита: “За какво си мислиш?” На нея не и пука за какво си мислиш.
Ако жена над 30 не иска да играе дадена игра, тя няма да седне до теб и да хленчи за това. Тя ще прави нещо, което иска да прави. И обикновено това е много по-интересно от твоята игра.
Жената над 30 познава себе си достатъчно добре за да е сигурна в себе си, каква е, какво иска и от кой. На малко жени над 30 им пука какво мислиш ти за тях или какво прави тя.
Жената над 30 е достойна. Тя рядко ще започне да се кара с теб в операта или в средата на скъп ресторант. Естествено, ако си го заслужаваш, тя няма да се поколебае да те разстреля.
По-зрелите жени са щедри на комплименти, понякога и незаслужени. Те знаят, че това е като да си неоценен.
Жените над 30 са самоуверени да те запознаят с техните приятелки. Младите жени с мъж, често игнорират дори техните най-добри приятелки, защото не вярват на половинката си. Жената над 30 ще се притеснява много по-малко, ако си привлечен от нейна приятелка, защото знае, че нейната приятелка няма да я предаде.
Жените стават медиуми с възрастта. Няма нужда да признаваш греховете си. Те винаги знаят.
Жена над 30 изглежда добре когато носи червено червило. Това обаче не е така за по-младите.
След като получи една - две бръчки, жената над 30 е много по-секси от нейната по-млада двойничка.
Зрялата жена е откровена и честна. Ще ти каже направо ако си мижитурка или че си постъпил като такъв. Не е нужно да се чудиш, къде ти е мястото според нея.
Мда, оценяваме жените над 30 по множество причини. За съжаление, това не е реципрочно. Зад всяка очарователна, умна, добре стилизирана, сексапилна жена над 30, стои плешив, изтърбушен дъртак с жълти гащи, правещ се на глупак пред 22 годишна сервитьорка.