понеделник, март 31

Ръка за ръка към всяка мечта

thanks to : http://www.vockil.blogspot.com/

They called the song: bulgarian chicks




Balkan Beat Box is steeped with an intense lifetime of research into their own non-Western roots as well as other cultures. A quasi-circus event, BBB performs with a core of 6 musicians, collaborating with artists from Bulgaria, Morocco, Spain, Israel, and Turkey who draw on a variety of styles from around the world. Every event keeps the audience guessing what the next surprise will be.

myspace

Април 1 !

източник:http://curious.actualno.com

На 1 април по телевизията могат да ви съобщят, че спагетите растат по дърветата, а в заведение може да се поръча сандвич, създаден само за леворъки.
Традицията средствата за масова информация да публикуват първоаприлски шеги има дълга и славна история.
Американският музей на шегата (The Museum of Hoaxes) е съставил класация на десетте най-добри първоаприлски измислици, съобщи на сайта си Beitbart.
В класацията на музея вестникарските публикации и телевизионните репортажи с първоаприлски шеги са били оценявани по няколко критерия. Сред тях са известността, нелепостта и броят на измамените хора.
1. През 1957 г. в телевизионно шоу на Би Би Си е обявено, че благодарение на небивало топлата зима и на нов химикал, унищожил опасния вредител - макаренонения дългоносец, шведски фермер е успял да прибере прекрасна реколта от макарони.
Сюжетът за фермера от Швеция, берящ макарони от дърветата, предизвиква огромен отзвук. Много хора се обаждат в редакцията с молба да бъде дадена подробна информация как могат да си отгледат дърво за спагети в двора.
2. През 1985 г. сп. "Спортс илюстрейтед" публикува съобщение, че бейзболният тим "Ню Йорк метс" се е сдобил с питчър, който може да хвърля топката с рекордната скорост от 270 километра в час.
Изданието твърди, че играчът се е научил на това в тибетски манастир. Феновете на отбора са били във възторг.
3. В Швеция през 1962 г. е съществувал само един телевизионен канал, а предаванията са били черно-бели. В едно от тях, посветено на технически новости, водещият съобщава, че телевизорите могат да станат цветни, ако на екраните бъдат сложени капронови чорапи. Първите цветни телевизори в страната са се появили едва през 1970 г.
4. През 1996 г. американската верига за бързо хранене Taco Bell обявява, че е купила от правителството Камбаната на свободата във Филаделфия - един от символите на независимостта на САЩ, след което я прекръстила на Камбаната на свободата на Тако. Шокирани жители на града започнали да звънят в Taco Bell, за да изразят възмущението си.
А когато попитали говорителя на Белия дом Майк Маккъри дали това е вярно, той казал, че паметникът на Линкълн във Вашингтон също е бил продаден, но на автомобилния концерт "Форд" и вече ще се казва Форд Линкълн мемориъл.
5. През 1977 г. британският в. "Гардиън" публикува приложение от 7 страници по повод 10-ата годишнина от образуването на Сан Серифе, малка република, разположена в Индийския океан, съставена от няколко неголеми острова, с формата на точка и запетайка.
Серията от статии разказва на читателите за историята, географията, културата на двата острова, от които е съставена държавата - Ъпър Кейс (Upper Caisse) и Лоуър Кейс (Lower Caisse).
6. През 1992 г. Националното обществено радио на САЩ (National Public Radio) обявява, че Ричард Никсън още веднъж ще се кандидатира за президент. Лозунгът на предизборната му кампания гласи:" Не съм допуснал нито една грешка, няма и да допусна в бъдеще".
При това новината е съпроводена от реч на Никсън. (Ричард Никсън вече е бил президент на САЩ два мандата поред от 1968 година. След скандала "Уотъргейт" той подава оставка, като в телевизионна реч признава: "Напривих грешка".)
Голям брой слушатели на радиопредаването позвънили в редакцията, за да изразят възмущението си. Впоследствие се оказало, че гласът на Никсън е бил пародиран от комика Рич Литъл.
7. През 1998 г. изданието "New Mexicans for Science and Reason" публикува статия, в която е написано, че властите на американския щат Алабама са гласували за закръгляне на числото Пи - от 3,14159 на "библейското" 3,0.
8. Също през 1998 г. веригата за бързо хранене "Бъргър кинг" пуска в "Ю Ес Ей тудей" реклама на цяла страница, че в заведението вече могат да се поръчват бъргъри за леворъки.
Те са създадени специално за всичките 32 млн. жители на САЩ, които правят всичко с лявата си ръка.
Според рекламата бъргърът за леворъки е със същите съставки, като другите, но сосовете и подправките са поставени от противоположната страна, за да не се изливат на ръката по време на ядене.
В отговор в "Бъргър кинг" се обаждат стотици клиенти, които настояват да има и хамбургери за десноръки.
9. През 1995 г. сп. "Дискавър" съобщава, че известният биолог Ейприл Пацо (в превод Деня на смеха) е открил нов вид живи същества, обитаващи Антарктика - горещоглави безчерупчести ледени червеи.
В описанието на червеите се казва, че на главите им има рогови пластинки, които се нагряват до температурата на кипене. Това им позволява да пробиват дупки в дебелия слой от сняг и лед с огромна скорост.
Според Пацо червеите използват тази техника, за да ловят пингвини и, вероятно, са причина за тайнственото изчезване на изследователя на Антарктида Филипе Пуасон през 1837 година.
10. Известният британски астроном Патрик Мур обявява през 1979 г., че в 9:47 часа сутринта, за пръв път в историята, планетата Плутон ще се окаже зад Юпитер, в резултат на което гравитационните им полета ще се изравнят.
А това ще доведе до намаляване на силата на притегляне на Земята. Мур заявява на слушателите, че ако в този момент човек подскочи, ще се носи за известно време във въздуха като балон.
Стотици хора позвъняват на учения, за да му разкажат за преживяванията си. Жена дори му разказва, че заедно с приятелите си се е носила с кресла из стаята. БТА

Како прди народот


Културен - Прди и вика „Пардон!“
Дволичен - Прди и прашува „Кој прдна?“
Циничен - Прди и те гледа право во очи
Кавалер - Пушта дамата прва да прдне
Песимист - Уште не прднал мисли дека се усрал
Безобразен - Прди од задоволство
Сноб - Прди само во добро друштво
Чувствителен - Прди и вика „Ах! “
Сентиментален - Прди и мисли како би било да не прднеше
Нестрплив - Едвај чека да прдне
Добро воспитан - Бара дозвола пред да прдне
Дискретен - Прди и вика „Нека остане меѓу нас! “
Реалист - Го смета прдењето за природна работа
Егоист - Прди само за себе
Глумец - Прди и чека аплауз
Срамежлив - Прди и поцрвенува
Таинствен - Он не прди туку пува
Лажливец - Прди и вика „Со уста прднав“
Флегматичен - Прди долго
Колегијален - Дозволува и другите да прднат
Штедлив - Прди само во затворена соба
Шегобиец - Прди и вика „Кој прди зло не мисли“
Неспособен - Потпрднува цел ден и никако да прдне
Оптимист - Прди и се надева дека никој нема да чуе
Пензионер - Прди и вика дека во негово време подобро се прдело
Баксуз - Прди и се усерува во гаќи
Фалбаџија - Прди јако за сите да чујат
Наивен - Прди и мисли дека направил добро дело
Гурман - Прди и вика „Баш убаво мириса“
Спортиста - Ако некој прдне еднаш, он ќе прдне двапати за да го собори рекордот

Те са навсякъде...рекламите разбира се

петък, март 28

Хубава, когато идеш...



обичам те

Те са навсякъде...рекламите разбира се

Да кажем НЕ на електронните игри!

Още десет причини да правим секс редовно

всички катерици с повишено внимание!
Причина 1: Секса е красиво поведение. Научни тестове показват, че жена, която има сексуална връзка произвежда голямо количество естроген, което прави нейната коса лъскава и мека.
Причина 2: Ако правиш нежен и отпускащ секс, това би намалило вероятността да получите дерматити и акне. Отделянето на пот почиства порите и прави кожата блестяща.
Причина 3: Секса изгаря всички натрупани калории… дори и тези, които може да поемете по време на любовната игра …
Причина 4: Секса е една от най-безопасните спортни дисциплини. Той укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини на басейна. Освен това, не са ти нужни и специални обувки …
Причина 5: Секса е мигновен цяр срещу леката депресия. Той освобождава ендорфина в кръвта и създава усещане за мигновено щастие.
Причина 6: Колкото повече секс правим, толкова повече можeм да правим. Секскуално активното тяло освобождава големи количества феромони. Този пронизителен аромат възбужда противоположния пол.
Причина 7: Секса е най-доброто успокоително на Света. Той е 10 пъти по-ефикасен от валиума.
Причина 8: Ежедневните целувки Ви предпазват от зъболекаря. Целувките помагат на слюнката да почисти зъбите Ви и намаляват количетвото на киселините, които разрушават зъния емайл.
Причина 9: Секса облекчава главоболието. Всеки път, когато правим любов се освобождава напрежението в мозъка.
Причина 10: Правенето на любов, може да излекува и носната Ви секреция. Секса е естествен антихистамин. Може да Ви помогме при астма и пролетни алергии.
Ако все пак не сте убедени във всичко това, пробвайте - това ще е най-сигурния начин

източник:http://www.momentofpeace.net

Нов поглед върху човешката любов


една тема от "Философия на живота" от Nekros

В темите си за човешките взаимоотношения досега не съм разгледал един от най-основните аспекти. Типично човешката любов в най-чистия й вид, между двама души. По подразбиране ще говоря за любовта между мъжа и жената, но нека не се засягат хората, които се определят като хомосексуални, при тях положението е почти същото. Дори днес в този вид Любов е издигнат в култ, както е било винаги. Дори днес тя е много по-освободена от идиотски ограничения и табута, което е едно от малкото постижения на съвремието ни, което все пак не е за пренебрегване. Но да премина директно към темата, за любовта. За нея мога да говоря само на хората, които са обичали защото за тези, които не са, тези думи ще са просто почти безсмислена сбирщина букви и звуци. И както правех досега ще се опитам да погледна любовта от един различен, енергиен аспект.


В темите “Взаимоотношенията на Човек с Живото пространство” и “Извора ма Живота” се опитах да покажа нейната свързваща и обединяваща роля. Човек е свързан и обединен с всичко което обича, то е част от него. Затова когато изгубиш нещо, което си обичал истински, страдаш и изпитваш болка, защото енергийното ти тяло е разкъсано и от него липсва част. Когато става въпрос за любов между хора нещата са в много по-големи измерения. Семейството, в което цари любовта, е един единен организъм, членовете му притежават един общ “пулс” и ритъм и всички го следват. При изчистените от егоизъм, мегаломания, борби за надмощие и енергия духовни групи положението е същото, просто “семейството” е по-голямо. Какво става обаче при любовта между двама души? Когато те се влюбят един в друг, те изпитват неимоверна любов и привличане един към друг. Изпитват непрекъсната нужда да са заедно, защо? Защото тяхната любов ги обединява в много по-голяма степен, отколкото човек осъзнава. Буквално те вече не са двама души, а са едно и също нещо. Ако погледнете такива двама души на енергийно ниво, ще видите доста интересни неща, ако са един до друг ще видите, че всъщност аурата им е обща и прелива с цветовете на дъгата. Ще има розово, слънчево жълто и най-вече прекрасно зелено във всякакви нюанси. Влюбените имат една обща аура и една обща енергия, която те споделят помежду си, това споделяне извисява съзнанията им. Казват, че влюбените не са на земята, така е те са над нея, те се извисяват над грубото материално ниво и започват да виждат енергията одухотворяваща материята идваща от по-висшите нива на съществуване. Затова за тях всичко е красиво и прекрасно, дори обикновените скучни и сиви неща от ежедневието започват да преливат от цветове и красота. Първоначално потока на Любовта е толкова силен, че той задушава дори егото на влюбените, те самите изчезват, изгубват се, сливат се със самата любов, те са Любов. Това продължава различно дълго, колкото по-развита духовност притежават влюбените, толкова по-дълго се задържат в това състояние. Но понеже днес тя не е на особено високо ниво, това трае от няколко седмици или месеци до няколко години. В един момент двамата се “опомнят”. По-точно са подсетени, че съществуват, от обстановката около тях, от хората около тях. Тяхното его се събужда, досега е било притиснато в ъгъла, до стената някъде в много назаден план в съзнанието. Това го е накарало да се свие, почти да изчезне (ако Любовта е наистина силна и истинска, то то напълно изчезва и никога повече не се появява, но това става твърде рядко). Сега то е малко, но изпълнено с решителност и започва да си действа, така както то си знае, стъпка по стъпка. Любовта престава да е сляпа и проглежда през очите на егото, всъщност тя започва да се трансформира в нещо друго. От Любов става Обвързаност, Окови за двама. Влюбените започват да забелязват първо дребните си недостатъци, това първоначално не им пречи, но после започва. Влюбените, които все повече се превръщат в Обвързани, започват да се критикуват, да се опитват да променят това един в друг, което не им харесва, което ги дразни. В конструктивната критика сама по себе си няма нищо лошо - напротив полезна е, лош е източникът, които започва да я диктува. Всяко его се смята за единствено неповторимо и най-велико, то се смята за центъра на Всичко, смята, че то трябва да е над всичко, да доминира. За целта на него му трябва енергия, много енергия, цялата енергия. То превзема човека и той започва да му служи, прави каквото му каже егото, дори започва да си въобразява че той е егото, забравя че е бил нещо различно от него. При влюбените, не при обвързаните вече еготата започват да се бият за общата енергия, и двете я искат цялата само за себе си. Енергията е все още обединена, но вече не е обща, вече е бойно поле. Еготата започват да си служат с всички налични средства, започват да разиграват Личните драми, за които говорих вече в “Човешките взаимоотношения-един безкраен енергиен вампиризъм”, обвързаните започват все повече да се критикуват, започват и да се ревнуват един друг с или без причина. Започват един безкрайни кавги и борба за надмощие. Това продължава докато едното от двете егота не капитулира, в миналото това се е случвало, единия човек - обикновено жената - е капитулирала пред мъжа. Днес обаче това не става, еготата са по-силни и по-непримирими от всякога. Никое его вече не ще да свири втора цигулка, то се смята за венеца на творението, основата на мирозданието дори за самия Творец. Когато еготата осъзнаят, че не могат да се победят едно друг, от любовта не е останало нищо, защото колкото повече се е разгорещявала борбата между тях, те са вземали все по централно място в обвързаните, накрая са се разширили до толкова, че просто са запушили, преградили потока на Любовта, струящ от Божествения през висшите нива, станали са непреодолим бент. Любовта се е превърнала в непоносима Обвързаност в окови. Обвързаните вече не се понасят, мразят се от дъното на душата си, просто защото вече не могат да изпитват никаква любов един към друг, бентът от еготата им се грижи ежесекундно за това. И в един момент по взаимно съгласие (дори когато привидно единия зарязва другия пак е по взаимно съгласие. Просто еготата правят последен опит да откраднат колкото се може повече от разделящата се обща енергия за себе си, разигравайки драмите на Насилника и Горкия Аз) обвързаните просто разчупват оковите и късат един с друг. Енергийните им тела се разделят по възможно най-грубия и болезнен начин. Следва дълъг възстановителен период, колко ще продължи зависи от това колко бързо ще се възстанови нормалното за човека енергийно ниво. Разбира се, ако при разиграването Личната драма за последно единият от двамата е успял да открадне цялата обща енергия, то той ще се възстанови много много бързо, а на другия ще са му необходими години. Разбира се това се получава просто, защото човек получава енергия по доста неправилни начини. Ако той усвои някои от ефикасните методи за енергийно презареждане, то ще превъзмогне раздялата много по-бързо. Вместо за години, ще го постигне за броени дни, часове дори минути. А колкото до такива методи, вече ви казах този, които е най-ефикасен според мен. Горе долу по този сценарий протича съвременната връзка. Ако смятате, че има виновен за това, че сте скъсали с гаджето и нищо не се е получило, не е защото не си подхождате, твърде сте различни не сте един за друг или оправдания от този род. Те идват от егото и то искрено вярва в тях, защото освен всичко друго, то се смята и за безпогрешно, как тогава да осъзнае, че е допуснало грешка, че то самото е грешка? А докато човек си мисли, че е егото си, той ще вярва на тези глупави фалшиви оправдания и връзките му все ще се провалят. При хората със силно его нещата са още по-трагични, те и без друго много трудно приемат грешките си. За хората с его остава един компромисен вариант да намерят някои с по-слабо его от тяхното и да го подчинят. Това пак си е само обвързване, но все пак е нещо. Ще има някаква връзка, която ще е основана на борбата за енергия, а в нея няма победител, но егото не го знае. Такава връзка е без значение колко ще продължи, тя не е щастлива, в нея няма любов, тя е обречена дори да не завърши с раздяла. Хората обаче, които съумеят да притиснат егото си до стената и просто да се радват на Любовта, да се сливат с нея, държейки егото си под око и настрана, са щастливи хора, истински щастливи хора. Защото егото им все повече намалява и се свива, намалява и намалява и няма никаква възможност да използва хитрините си, за да нарасне, защото човек бди и е нащрек. Така в един светъл ден то напълно изчезва и човек бива освободен, тогава той открива своя истински център, Единството, то се слива с него, слива се със самото действие, слива се със самото Битие. Престава да бъде Извършител на някакво действие, вече е самото действие. Той не обича, той е самата Любов, той не живее, той е самият Живот, той няма битие, той е самото Битие. Така той всъщност е престанал да се дистанцира изкуствено от това, което прави от високата непристъпна кула на Извършителя, не се огражда с крепостни стени от това което прави, той Е своето действие, той Е своето битие. Егото е кулата, егото е крепостната стена. Тя може да бъде разрушена или изведнъж или камък по камък, така като е била съградена. Ако искате пък си я оставете така, щом толкова много ви харесва или толкова ви е страх да я разрушите
.

Те са навсякъде...рекламите разбира се

Изпей сърцето си...

понеделник, март 24

Те са навсякъде...рекламите разбира се


Ето на тези създатели на тази реклама се прекланям, три пъти юхууу, няма такава реклама, просто няма!!!!

петък, март 21

Те са навсякъде...рекламите разбира се

Катериците и сексът

Кристалните деца

източник:http://www.chudesa.net

Какво знаем за децата с кристални вибрации? От една страна знаем много, а от друга – нищо конкретно. Както и самите деца, така и информацията за тях към настоящия момент, е ефирна, доста тънка и неявна. За разлика от своите братя и сестри - «противоречащите на всички» деца Индиго, кристалните деца не са сменяли местата на предметите... засега.

11 септември 2001 беше решаващ сигнал за идването на новата вълна деца. Ерата на кристалните деца вече дойде. Кога започнаха да идват кристалните деца? Счита се, че известен брой такива деца винаги е имало. Тази малобройна група е включвала пътешественици, усвояващи нови хоризонти, но човечеството се е отнасяло недотам добре с тях. Като пример можем да посочим този, който е бил известен като Иисус Христос. Нерядко тези изследователи са били убивани. Често казват, че Кристал и Христос (Crystal - Cristo) са доста близки думи и затова си приличат и по значение. Използвайте своите интуитивни способности, за да се синхронизирате с енергията на тези деца, създавайки Единство с тях и резултатите на планетата ще бъдат зашеметяващи. При диагностицирането на децата Кристали често се чува и думата «аутист». Не е чудно някъде да се види статистика, че е нараснал броят на деца-аутисти. Всъщност това са кристални деца (или Артистични Индиго), които са много чувствителни и раними в света, който ги обкръжава. Децата, които са ориентирани вътре към себе си, умеещи да се изключват от всичко, включително и от останалите хора, го правят с цел да оцелеят в света, в който засега не могат да се вместят. Да се върнем на въпроса от колко време са тук тези деца. Например, за последните 4 десетилетия. Някои са се въплъщавали и преди това, за да оставят тук своята енергия. Може би това е била една от най-сложните работи на планетата, но все някой е трябвало да я свърши и затова малко от «Великите » са се заели с това. При все това, все още не се знае дали планетата е готова за деца с Кристални вибрации, но за всеки случай, е направено място, пътят е бил прокаран, а семената – посети. А и са длъжни да порастат. Фактът, че срещаме все повече и повече деца Кристали, говори, че може би сме готови. Как да разпознаем тези нови деца или пък някои, вече пораснали Кристали, които, като предшествениците си, са донесли необходимите енергии? Те не вредят на никого, водят спокоен живот в сянка. Правят това, доколкото могат, само и само за да останат на планетата. Ето списък на характеристиките на Кристалните деца. Но, отбележете, не е задължително детето да притежава всичките! - Прекалена чувствителност към целия обкръжаващ свят: към звук, цвят, негативните емоции на другите хора, миризма, храна, химически продукти, усещането за «самота», болката на другите, електромагнитните вълни и т.н.; - Толкова са чувствителни, че са направо раними; - Трябва да прекарват времето си сами, не се чувстват комфортно в група, защото другите не разбират тяхното желание за уединение; - Трябва да са в единение с природата и елементите ежедневно. Духът на Природата им помага да уравновесяват и изчистват всички нехармонични енергии, които толкова силно им влияят; - Те категорично не разбират всичко “нечовечно, жестокото отношение на човек към човека», войните, алчността, скъперничеството и т.н. и могат да се почувстват угнетени от всичко това; - Заключват се, крият се, защитават се тогава, когато животът стане прекалено интензивен, особено ако са травмирани (забележка: имат се предвид душевни травми); - Въпреки че обикновено изглеждат спокойни, другите им се възхищават и са привлечени към тях като към магнит. Те имат дълбоки и продължителни отношения с хора, които им предлагат безграничната си любов, Кристалите знаят какво е единствена и истинска любов; - Когато те гледа Кристал, имаш чувството, че като че ли прониква в душата ти. - Не им трябва кой знае колко от традиционното възпитание, защото са толкова благородни и благоразумни, че могат сами да определят какво им е необходимо, кое е добро и кое – лошо за тях.; - Често заобикалят тълпите или търговските центрове. Прекалено много и различни енергии… - Много силно обичат децата и животните. Те имат особен начин на «общуване» с всички живи същества; - Водата им влияе много добре – има пречистващ и успокояващ ефект върху тях: вана, душ, водопади, изворчета, играта с пясък и вода; - Те имат нужда от удобни дрехи от естествени материали, с възможност сами да си изберат цвета; - Имат нужда от много и чиста вода, предпочитат органични и пресни продукти; - Родителите им знаят как ще ги кръстят, още преди да се родят – някак си «чуват» името, все едно някой им говори; - Около тях се случват чудеса и магии: появяват се пари, животните се галят в краката им, децата им се усмихват, болните чувстват подобрение; - Те са много проницателни, дотолкова, че знаят какво чувстват околните; - Боят се от близки отношения, защото имат чувството, че някой им се нахвърля или, че не ги уважават. Предпочитат да стоят сами и да си имат «свое лично телесно пространство», което не се контролира от другите. Освен това избягват романтичните отношения от страх да наранят другия, ако отношенията приключат. - У тях има някаква невинност, няма нищо хитростно, те са чисти благодарение на факта, че при Кристалите липсва «его»-то. - Възможно е да им потрябва помощ за да включат своята енергия. Това може да стане чрез физическа активност, природа, спорт, бойни изкуства или танци; - Могат да изкарат извън строя електронни апарати, радио, телевизори, компютри; - Сдържат проявата на емоции от страх да не се увлекат и да загубят контрол и затова може да изглеждат безгрижни и даже безчувствени; - Могат да чувстват себе си отговорни за смъртта на някого или за нечия болка, тъга или кавга; - Могат да имат или по-скоро са имали дълбоки депресии; - Реагират добре на работа с тялото, масажа или на енергийните действия на някой с балансирана енергия; - Често са с бърз метаболизъм и са по рождение вегетарианци; - Умни са, виждат всички възможности, интуитивно разбират природните закони и «как работи всичко»;- Те имат чисто съединение със своето висше «аз», естествено съгласуване с «висшите си ръководители». Именно затова знаят истината за духовното Единение; - Лечители и миротворци по рождение; - С голямо количество способности; - Те могат да регенерират костите и кожата. Освен това постепенно се «обновяват», обновяват и много от нас като се включваме към енергията на Кристала, която се съдържа в ДНК; - Не са многословни, но когато спокойно и мъдро говорят, всички ги слушат. Никога не дават съвети, освен ако не са им поискани. Никога не се бъркат в чужди работи..

четвъртък, март 20

Братовчед ми- The loverboy


сряда, март 19

Пробуждате ли се ?!


to:Chimoaririmo & Chimotoki & Tekuariki

12-те Признака На Пробуждането

Болки в цялото тяло, особено в шията, раменете и гърба. Това е резултат от интензивните изменения на ниво вашата ДНК, произтичащи във връзка с пробуждането във вас на Христовото съзнание. Не се вълнувайте – това ще премине.
Изпитване на дълбока вътрешна тъга без никаква видима причина. Вие се освобождавате от своето минало (от този и от предишните животи) и това предизвиква чувство на тъга. Това прилича на ситуацията на преместване от дома, в който сте живели много години, в нов дом. Много искате да се преместите, но в същото време ви е жал да се разделяте със спомените, енергиите и всичко, преживяно в стария дом. Това също ще премине.
Сълзи без каквато и да е причина. Това е същото като в т. 2. Полезно е да си позволите да се наплачете, тъй като това помага да се изчисти старата енергия, намираща се във вас.
Неочаквана смяна на работата или вида дейност. Това е много типичен симптом. Доколкото вие самите се променяте, всичко около вас също може да се променя. Не се безпокойте за това да намерите веднага „съвършената” работа или занимание. Това също ще премине. Вие сте в преходно състояние и можете още няколко пъти да си смените работата, преди да разберете коя ще ви легне най-добре на сърцето.
Прекъсване на семейни връзки/отношения. Със своето биологическо семейство сте свързани чрез стара карма. Когато завършвате кармичен цикъл, възлите на старите кармични отношения започват да се разхлабват. Ще ви се стори, че се отделяте от своето семейство и приятели. Това също ще мине и след определено време вие ще можете да създадете съвършено нови отношения с тях, ако това е необходимо. Като тези отношения вече ще са построени на основата на нова енергетика, без кармични връзки.
Непривичен режим на сън. Много е вероятно много нощи вие да не спите между 2 и 4 след полунощ. Вътре във вас се извършва огромна работа и това често ще ви кара да се събуждате, за да си поотдъхнете. Не се притеснявайте, ако не можете да заспите, по-добре станете и се заемете с нещо, отколкото да лежите в леглото и да мислите за всекидневните си грижи. Това също ще мине.
Ярки и динамични сънища. Можете да видите сънища за война, сражения, преследване и чудовища. Вие буквално се освобождавате от старата енергия и тази енергия на миналото символично се изразява като война, бягство от нещо или от някакви чудовища. Това също трябва да отмине.
Физическа дезориентация. От време на време ще се чувствате много незаземени. Ще бъде нарушена пространствената ви ориентация с усещане за това, че не можете твърдо, с двата крака да стоите на земята или може да възникне усещане, че се намирате между два свята. Във вашето съзнание постъпва нова енергия, а вашето тяло може да изостава. Повече време прекарвайте сред природата, за да способствате за заземяването на новата енергия вътре във вас.
Повече „разговори със самия себе си“. Ще забележите, че все по-често разговаряте със себе си. Можете изведнъж да се хванете, че вече половин час беседвате със себе си. Вътре във вас узрява ново ниво на общуване и разговор със себе си – това е като върха на айсберга. Такива беседи ще бъдат все повече и повече, те ще бъдат все по-свободни, съответни на момента и пълното озарение. Не си мислете, че се побърквате – вие просто сте един от Пробудените, влизащи в нови енергии.
Чувство за самота дори в компанията на други хора. Възможно е да се чувствате самотни и отделени от другите. Възможно е да искате да избягвате големи групи от хора и тълпи. Както при всеки Пробуден, вашият път е сакрален и самотен. Чувството за самота предизвиква тревога и пречи да се нагодят отношенията с другите хора. Усещането за самота е свързано и с това, че вашите духовни водачи си отиват от вас. Те са били с вас по време на вашите пътешествия през миналите животи. Сега им е време да си отидат, за да може вие да запълните своето пространство със собствената си Божественост. Този симптом също ще мине и вътрешната пустота ще се запълни с любов и енергията на Христовото съзнание.
Безстрастност/безразличие. Можете да усещате абсолютно безразличие при пълно отсъствие на желание да правите каквото и да било. Това е нормално – това просто е част от протичащия процес. Приемете го като „време-за-нищо-не-правене”. Не се борете със себе си – и това ще мине. Това прилича на претоварването на компютъра – трябва да го изключите за някакво време, за да го заредите с ново, по-сложно програмно обезпечение или в дадения случай – с новата енергия на Христовото съзнание.
Дълбока тъга по Дома. Това е, с което най-трудно може да се справите в сравнение с всички останали състояния. Може да изпитвате дълбоко и всепоглъщащо желание да напуснете планетата и да се върнете у Дома. Това не е стремеж към самоубийство. Това не е от злоба или разочарование. Вие не се каните да драматизирате това в себе си или пред другите. Просто във вас има една тиха част, която иска у Дома. Главната причина за това е много проста. Вие сте завършили своите кармични цикли. Вие сте изпълнили своя договор с живота във това въплъщение и сте готови да започнете нов живот, намирайки се все още в това тяло. Намирайки се в процес на преход, вие съхранявате вътрешната памет за това какво е това да бъдете на тази страна. До колко сте готови да се запишете за ново пътешествие за изпълнението на вашия дълг тук, на Земята? Готови ли сте да приемете призива и да престъпите в Новата енергия?
Да, действително, вие може да се отправите към Дома веднага. Но вие сте дошли до тук толкова от далече, след толкова много животи. Срамно е да си отидете, недочаквайки края на филма. Освен това, вие сте нужни на Духа тук, за да помогнете на другите да направят прехода в новата енергия. На тях им е необходим духовен гид в човешки облик, такъв като вас, който вече е преминал от старата енергия към новата. Пътят, по който вие сега вървите ви дава необходимия опит за това да станете Учител на Новия Божествен Човек. Колкото и самотно и тъмно да е вашето пътешествие от време на време, помнете, че вие никога не сте самотни.

Превод: Таня Т.

Източник: http://www.sunhome.ru/people/Stelana/philosophy/19
10x to http://www.hemuz.org/

Те са навсякъде...рекламите разбира се

вторник, март 18

All they need is love

Те са навсякъде...рекламите разбира се

Пиано бар в джунглата :)

Японизирайте се !!!


Знаете ли как е името ви на японски,
marihuukers naprimer e Rinkashikiridodomekushiari.e Курът ми (извинете) хвърчи пък е ей така :Medoshikarinkiludoshimiriki.
Вече нямате търпение да разберете как са други имена, неща, предмети, действия и кво ли не на японски? ето на тук от нас с любов

Цялата истина за индийския коноп


Марихуаната е опасна! Марихуаната е наркотик! Марихуаната е извън закона! Едва ли някой днес подлага под съмнение тези факти. Но дали е така? Сигурен съм, че след прочитането на тази статия на Дъг Ърчи ще се замислите сериозно над тези факти.

- "Отказът да се отглежда марихуана през 17-и 18-и век в Америка е бил законово наказуем. Можело е да свършите в Луизианскя затвор при отказ да отглеждате коноп!"

- "Между 1631-ва година и началото на 19-ти век е можело напълно законно да платите данъците си в марихуана!"...
Истинската причина за изваждането на канабиса извън закона няма нищо общо с ефекта, който има растението върху човешкия разум и тяло. Марихуаната е огромна заплаха за нефтените компании, алкохолната и тютюневата индустрии и за голям брой химически концерни. Редица големи индустрии с огромни капитали и влияние полагат неистови усилия да запазят тайната за марихуаната от хората чрез средствата на дезинформацията.

Истината е, че марихуаната може да се използва в множество комерсиални продукти от най-различен характер. Едно такова приложение на марихуаната в този момент би било равно по ефект на пускането на атомна бомба. Предприемачите и търговците не са образовани по въпросите за потенциала на индийския коноп като суровина за индустрията. Най-богатите търговски и промишлени предприятия участват в огромна кампания за дезинформация по въпросите за марихуаната. Тя е изключително приспособимо растение, което, ако се използва правилно, би разорило именно тези компании.

Нека направим кратка разходка в историята, която съдържа достатъчно доказателства за полезността на марихуаната и за нейната широка употреба в миналото. Откъде идва думата "марихуана". В средата на 30-те години думата бива създадена, за да разруши добрия имидж и феноменалната история на конопа... както сами ще се убедите в следващите редове. Фактите, цитирани тук, с препратки, са лесно проверими в Енциклопедия Британика, която бива издавана на конопена хартия близо 150 години:


* Всички учебници да били направени от конопена или ленена хартия до 1880 година. (Hemp Paper Reconsidered от Jack Frazier, 1974г.)

* В САЩ е било законно да се изплащат данъци в марихуана от 1631г. до първите години на 19 век. (вестник LA Times от 12 Август 1981г.)

* Отказът да се отглежда коноп в САЩ през 17-ти и 18-ти век е било наказуемо от закона! Във Вирджиния е можело да попаднете в затвора при отказ да отглеждате марихуана между 1763 и 1769 година. (Hemp in Colonial Virginia от G. M. Herdon).

* Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън и други от основателите на американската държавност са отглеждали коноп. Джеферсън е пренасял конопено семе от Китай до Франция и оттам до САЩ. (Дневниците на Дж. Вашингтон и Т. Джефесън).

* Бенджамин Франклин притежавал едни от първите фабрики за хартия в САЩ. Те са използвали коноп за суровина. През войната от 1812 година Наполеон е искал да отреже Руския износ на марихуана към Англия (Emperor Wears No Clothes от Jack Herer).

* В продължение на стотици години 90% от всички корабни въжета и платна са били изработвани от коноп. Думата "canvas" (произношение - канвас, на английски означава платно) произлиза от датската дума за канабис.

* 80% от всички платове, тъкани, дрехи, драперии, спални покривки и др. са били произвеждани от коноп преди навлизането през 1820 на памучните тъкани.

* Първите библии, карти, диаграми, знамето на Бетси Рос, първите чернови на Декларацията за Независимостта и Конституцията са били написани на коноп. (архив на правителството на САЩ)

* Първото растение, отглеждано в много от щатите е била именно марихуаната. 1850-та е била пикова година за щата Кентъки, който е регистрирал продукция от 40 000 тона. Конопът е бил най-доходоносното растение, отглеждано в САЩ до началото на 20-и век. (Щатски архиви)

* Най-старите известни надписи, споменаващи марихуаната, са от Китай. Датирани са на 3000 г. пр. хр., въпреки че конопена индустрия вероятно дължи своите корени на древен Египет.

* Платната на Рембранд, Гейнсбороу, Ван Гог, както и почти всички ранни картини са били рисувани основно на конопено платно.

* През 1916 година правителството на САЩ предвижда, че през 1940-та цялата хартия ще се произвежда от коноп и нито едно дърво няма да бъде отсечено за производството на този продукт. Правителствени проучвания показват, че един акър от коноп са равни на 4,1 акра дървета. Разработвани са планове за добив на коноп за хартиената индустрия (Министерство на Земеделието на САЩ)

* Качествените бои и лакове са били произвеждани от конопено олио до 1937-ма година. 58 000 тона конопено зърно са използвани в САЩ за производството на бои през 1935-та година. (Sherman Williams Paint Co. testimony before Congress against 1937 Marijuana Tax Act).

* Първият автомобил масово производство в света - "Форд Модел Т" на Хенри Форд е бил направен така че да може да се задвижва от конопен бензин, а за направата на автомобила също е бил използван коноп! Форд е бил фотографиран стоящ сред своите конопени ниви. Колата, "направена от почвата" имала конопени панели, чиято издържливост на сблъсък била 10 пъти по-голяма от тази на желязото. (Popular Mechanics 1941).

* Конопът е бил наричан "Растение за милиарди долари". "За първи път техническо растение има бизнес потенциала да надмине милиард долара" (Popular Mechanics, Февруари, 1938).

* Списание "Mechanical Engeneering" Машинно Инженерство публикува през февруари 1938-ма статия, озаглавена "Най-печелившото и желано растение, което може да отглеждате". Списанието заявява, че ако конопът бъде култивиран със съвременните технологии на 20-ти век, то ще бъде най-широко разпространеното земеделско растение в САЩ и останалия свят.


Следващата информация идва директно от Министерството на земеделието на САЩ. Тя е от 14-минутен филм, пуснат през 1942 година, чиято цел е да окуражи "патриотичните американски фермери" да отгледат 350 000 акра коноп всяка година за нуждите на американската армия.

"...Когато гръцките храмове били нови, конопът вече бил стар помощник в услуга на човечеството. В продължение на хиляди години, дори тогава, това растение е било отглеждано за направата на дрехи и такелаж в Китай и в целия Изток. В продължение на столетия до 1860 година всички кораби, плаващи в западните морета са били оборудвани с конопени въжета и платна....

... Сега, когато филипнските и източно-индийските източници на коноп са в ръцете на Японците... Американският коноп трябва да посрещне нуждите на нашата армия и флот, както и на нашата индустрия....

... флотът бързо изчерпва резервите си. Когато те свършат, американският коноп ще бъде нужен отново. коноп за закотвяне на корабите, коноп за въжета за теглене, коноп за принадлежности и такелаж, коноп за неизброимете му употреби във флота, както на кораба, така и на брега. Също както през дните, когато старите неустрашими мореплаватели са плавали победоносно със конопени въжета и платна. Коноп за победа!"

Сертифицираното доказателство от библиотеката на Конгреса на САЩ, намерено при проучване на Джак Херер (Jack Herer), оборва твърденията на други правителствени агенции, че филмът от 1942-ра "Коноп за победа" ("Hemp for Victory") не съществува.

Култивацията и производството на коноп не вреди на околната среда. Бюлетин #404 на USDA заключава, че конопът произвежда 4 пъти повече хартиена маса, при 4 до 7 пъти по-малко замърсяване (Popular Mechanics, Февруари 1938г.).



Канабисът е лекарство, не отрова и наркотик!

Оригиналната статия на Doug Yurchey можете да намерите
тук. За коментари и въпроси към автора Doug Yurchey - dugko@surfside.net .

понеделник, март 17

Те са навсякъде...рекламите разбира се


"Вашите желания са инвестиция от порядъка на няколко милиарда евро."


Цитат от книгата “9,99”


“..КАЗВАМ СЕ ОКТАВ и се обличам от APS. Работя в рекламния бизнес: точно така, замърсявам планетата. Аз съм човекът, който ви продава боклуци, който ви кара да мечтаете за всички тези неща, които никога няма да имате. Небето винаги е синьо, гаджетата никога не са грозни, идеално щастие, ретуширано от Adobe Photoshop. Изпипани картинки, вятърничеви мелодии. Ако случайно успеете да спестите достатъчно пари и си купите колата, която заснех в последния рекламен клип, аз вече ще съм я направил демоде. В модата съм с три скока напред, и правя така че вие да се чувствате незадоволени. Никога няма да пристигнете в страната на славата. Аз ви дрогирам с новото, а предимството на новото е, че никога не остава ново. Винаги има нещо по-ново от новото, което кара предишното да излгежда старо. Да накарам слюмките ви да текат, това е моят “саседос”. Хората от моят браш не искат вие да сте щастливи, защото щастливите хора не консумират. Допингът на търговията е вашата тъга. В нашият жаргон се казва “пост-разочарованието от покупката”. Бързо се нуждаете от някакъв продукт и, веднага след като го придобиете, вече имате нужда от друг. Хедонизмът не е форма на хуманизма, той е паричен поток. Неговият девиз: Харча, следователно съществувам. Обаче, за да предизвикаш нужди, трябва да разпалваш ревността, болката, ненаситността- това са моите оръжия. А моят таргет, това сте вие. Плащат ми солено, за да ви лъжа. Получавам 13 000 евро на месец (без да броя служебните разноски, служебната кола, опциите на борсата и златната кредитна карта), Еврото е измислено, за да изглеждат заплатите на богатите 6 пъти по-безсрамни. Познавате ли много мъже на моите години, които печелят по 13 000 евро на месец? Аз ви манипулирам, а те ми дават новия модел на mercedes SLK (с покрива, дето автоматично се прибирал в багажника) или пък BMW Z3, или Porche Boxter, или Mazda MX5. (Лично аз имам слабост към BMW Z3-ката, което съчетава аеродинамичната естетика на купето с мощността, благодарение на 6-цилиндровия двигател с мощ 321 коня. Така можете да постигнете ускорение от 0 до 100км/ч за 5,4 секунди. Друго голямо предимство на тази кола е, че прилича на една голяма разслабителна свещичка- доста практично, за да го начукаш на цялата Земя. Прекъсвам филмите, които гледате по телевизията, за да покажа моите лога, а те ме изпращат на ваканция в Сен барт или Пукет, или Лас Кабанес. Предъвквам слоганите си във вашите списания и получавам селска къща в Провансал, или замък в областта Перигор, или вила на Корсика, или ферма в Ардените, или катамаран в Антилите, или яхта в Тропиците. Аз Съм Навсякъде. Вие не можете да ми избягате. Накъдето и да се обърнете, ще срещнете моето царство- Рекламата. Забранявам ви да скучаете. Не ви позволявам да мислите. Тероризмът на новото ми позволява да продавам празнота. Питайте който и да е сърфист: за да се задържите на повърхността, е нужно отдолу да има дупка. Да сърфираш, това е да се плъзваш по една зееща дупка (адептите на интернет го знаят толкова добре, колкото и шампионите по Лакану). Аз издавам постановления за това, какво е Красиво, Истинско, Добро. Аз правя кастинг и избирам манекенките, които след 6 месеца ще ви акрат да се андървите. Качвам ги на билбордовете и те се превръщат в топмодели. Моите момичета травмират всяка жена над 14-гидушна възраст. Аз избирам кои да са вашите идоли. Тази година на мода ще са гърди, щръкнали над раменете и обезкосмени путки. Колкото повече си играя с вашето подсъзнание, толкова повече вие ми се подчинявате. Ако възхвалявам киселото мляко по стените на вашите градове, гарантирам, че ще си го купите. Мислите си, че разполагате със свободен арбитър, но раноили късно ще разпознаете продукта ми по рафтовете на супермаркета и ще си го купите, просто ей така, за да го опитате, повярвайте ми, познавам си работата. Мням, мням… толкова е хубаво да прониквам в човешкия мозък. Обичам да се изпразвам в дясното ви полукълбо. Вашите желания не ви принадлежат повече: аз ви налагам моите. Забранявам ви да си желаете случайно. Вашите желания са инвестиция от порядъка на няколко милиарда евро. Днес аз решавам какво вие да желаете утре. Всичко това не ме прави симпатичен във вашите очи. По принцип, когато почваш книга, е желателно да се постараеш да бъдеш мил, но аз не искам да изопачавам истината. Аз не съм мил разказвач. По скоро съм от гадните мръсници, които прецакват всичко, до което се докоснат. Най-добре започнете да ме мразите преди да сте намразили и епохата, която ме е създала. Не е ли отчайващ фактът до каква степен всеки приема тази ситуация за нормална? Вие ме отвращавате, нещастни роби, подчинени на моите капризи. Защо ми позволихте да стана Владетеля на Вселената? Искам да разнищя тази мистика: как в разцвета на една цинична епоха, Рекламата носи короната на Императрица? От 2000 години насам, за първи път в историята на човечеството, безотговорен кретен като мен има толкова власт. ..


стана ли ви интересно- целият материал

Дневникът на една блудница в лудница: Началото



Оригиналният блуднопис най-после долетя при нас по неведоми пътища.Помислети си добре дали съзнанието ви е готово за това, което следва:

"Den en:Sedq si az na liulee6tiq se stol,moje bi bihte predpolojili vie, no ne, na liulee6tiq se vibrator I s naslada si spomnqm otminalite nevinni detski dni,kogato az vse o6te bqh malka bludnica na svoboda…za mama I tatko ili moje bi tatko I mama,ne znam,malko e obyrkano.4udeh se za6to mama vinagi mi kazva6e,4e ne sym ot neq,ne mojeh da si obqsnq,4udeh se I kak taka tatko ima takyv sranen beleg ot operaciq na korema,dokato edin den ne polu4ih prosvetlenie,bih kazala 6okira6to prosvetlenie. Mama e tatko,a tatko e mama v edna istoriq,izpylnena s lubov I ob6testveni predrazsydyci.mama e bila edin krasiv mladej s homo orientaciq,koito strastno I stranno se e vlubil v tatko,koito bil kosmata lesbiika(da I az sym malko po-okosmena).e,za da konsumirat I da dadat plod ot svoqta lubov,te napravili men,predi transseksualnite si operacii,izvyr6eni ot semeiniqt ni psihiatyr.E,razbirate ve4e edna malka 4ast ot moqta istoriq,za6to I az iskam da davam takava bezmerna lubov na vsi4ko,bez zna4enie ot pol,vyzrast I vid…..OH!...zareqh se v spomeni,a bateriite na vibratora mi svyr6iha…Sestraaaaaaaaaaa!"

неповторимият автор: ева наред

събота, март 15

Най-хубавият ден

Най-хубавият ден - днешния.



Най-голямата спънка - страхът.


Най-лесното нещо - да се заблудиш.


Най-голямата грешка - да паднеш духом.


Коренътна всички злини - егоизмът.


Най-хубавото развлечение - работата.


Най-лошото поражение - отчаянието.

Най-добрите учители – децата.


Най-голямото щастие – да си полезен на другите.


Най-неприятния недостатък – лошото настроение.


Най-красивия подарък – прошката .


Най-добрата защита – усмивката.


Най-доброто лекарство – оптимизма.


Най-мощната сила на света – вярата.


Най-стимулуращия дар – надеждата.


Единствената реалност – любовта .
Майка Тереза

Чуйте Стефан Илчев...Да....той пеее!

Америка Баду юхуу

Новата АмЕрика Баду
източник :http://www.dnevnik.bg/ След близо четири години и половина творческа пауза, отдадена на двете й деца и активна благотворителна дейност, невероятната Ерика Баду се завърна с нов албум. Четвъртото студийно заглавие в кариерата на американката се нарича New Amerykah Part 1 (4th World War) и както бе оповестено неотдавна, е първият от три последователни проекта, които ще излязат в рамките на около година. Интересен факт пък е, че новият материал бе издаден точно в деня, в който певицата навърши 37 години.Парчетата в този албум са 11, а в работата по тях са включени имена като калифорнийския електроника хип-хоп проект Sa-Ra, диджеят, продуцент и мултиинструменталист Madlib, 9th Wonder (работил с Джей Зи, Мери Джей Блайдж, "Дестънис чайлд") и др. Именно на това може би се дължи и повечкото фънки хип-хоп, който доста добре се е слял с типичния за певицата лежерен аренби-джаз-соул. Впечатление прави и присъствието на електронно звучене, чиято основна задача е да прави бийтовете по-силни, а атмосферата - по-въздействаща.Естествено никой не трябва да се съмнява в качествата на New Amerykah Part 1 (4th World War). По-различното тук са минорните мелодии, за сметка на които пък ритъмът е по-бърз и раздвижен. Като концепция и социално послание пък албумът е едно от най-амбициозните "черни" заглавия на музикалния пазар в последните няколко години. Сред красивите си приказни мелодии Ерика Баду успява да засегне темите за тероризма, бедността, проблемите на улицата и както самата тя казва: "Да говоря за себе си, моята раса и моята планета."

ето и пилотния трак:



албумът

Явно ще се пее по много

петък, март 14

Ремиксът!

четвъртък, март 13

Лемурите отвръщат: ТЯ Е НАШАТА ЗВЕЗДА...


....и ние много я .......ХАРЕСВАМЕ..... (и не говорим за пепа)















































На катериците с ....прохлада

сряда, март 12

едно от изключенията ммм :)

вторник, март 11

Как виждат азиатците, а ?


Да видим сега на кой какъв му е проблемът, всичко ще си признаете ей!

Правила за човешките същества


ПРАВИЛА ЗА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА

1.Ще получиш тяло .
Дали ще го харесваш или мразиш , то ще си бъде
твое през цялото време , докато си на тази земя.
2.Ще усвояваш уроци.
Записан си в целодневното неофициално училище
наречено Живот.Всеки ден ще имаш възможността да усвояваш
в това училище.Те може да ти харесат , а може и да ти се сторят
неуместни и глупави.
3.Няма грешки има само уроци.
Израстването е процес на проби и грешки :
експериментиране.,,Провалените"експерименти
също са част от процеса , както и онзи експеримент,
който в края на краищата се оказва ,,успешен".
4.Урокът се повтаря , докато се научи.
Един и същ урок ще ти бъде представян по
различни начини , докато го научиш .
Тогава продължаваш със следващия.
5.Усвояването на уроци няма край.
Няма част от живота , през която да
не се налага да усвояваш уроци.Докато
си жив , винаги има уроци, които
трябва да бъдат научени.
6.,,Там" не е по-добре от ,,Тук".
Когато твоето ,,там" стане ,,тук",
ти просто ще откриеш друго ,,там",
което пак ще изглежда по-добре от ,,тук".
7.Другите за теб са само огледала.
Не можеш да обичаш или да мразиш нещо у
някого , освен ако в него не виждаш отразено
това, което обичаш или мразиш у себе си.
8.От теб зависи как ще изживееш живота си.
Разполагаш с всички инструменти и ресурси,
които са ти необходими .Как ще ги използваш,
зависи единствено от теб.Изборът е твой.
9.Отговорите от които имаш нужда , са в теб самия.
Отговорите на въпросите, поставени от Живота ,
носиш в себе си.Трябва само да гледаш , да слушаш и
да вярваш.
10.Ще забравиш всичко това.

Чери Картър-Скот

понеделник, март 10

MERCEDES BENZ ОПА

Инструкции за живота

Инструкциите за живота през новото хилядолетие от Далай Лама.
1. Имайте предвид , че голямата любов и големите постижения включват и голям риск.
2. Когато губите, не губете и урока.
3. Спазвайте правилата: Уважение към себе си, уважение към другите и отговорност за всички действия.
4. Помнете, че когато не получавате това, което искате, понякога е голям късмет.
5. Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате.
6. Не позволявайте малък спор да руши голямо приятелство.
7. Когато осъзнаете, че сте направили грешка, предприемете действия да я поправите.
8. Всеки ден прекарвайте известно време сам със себе си.
9. Бъдете отворен за промени, но не се отказвайте от ценностите, в които вярвате.
10. Помнете, че понякога тишината е най-добрият отговор.
11. Живейте добър, почтен живот. Когато остареете и се върнете назад във времето, ще се насладите отново на преживяното.
12. Нека атмосферата на любов в дома Ви е в основата на Вашия живот.
13. В споровете с хората, които обичате, говорете само за конкретната ситуация. Не намесвайте миналото.
14. Споделяйте знанията си с други. По този начин ще достигнете безсмъртие.
15. Бъдете внимателен със земята.
16. Веднъж в годината посетете място, на което никога не сте били преди.
17. Помнете, че най-добрата връзка е тази, при която любовта Ви един към друг е повече от нуждата да сте заедно.
18. Съдете за Вашия успех по това, от което трябва да се откажете при постигането му.
19. Приемайте любовта и готвенето безразсъдно.

неделя, март 9

Изперете си подсъзнанието

Понеделник е...да се хващаме за работа!



Е нямам думи!!!


Да си припомним и самата песен на английски: Кен ли

Ц2Х5 ОХ!

източник:wikipedia

Махмурлукът е съвкупност от неприятни физиологични ефекти, последващи прекомерна консумация на алкохол. Най-общите характеристики на това състояние са чувството на силна жажда (обезводняване или дехидратация), чувство на безпричинна умора, гадене и световъртеж. Основната причина за махмурлука е пониженото количество на кръвната захар, дължащо се на прекомерния синтез на молекули NADH (nicotinamide adenine dinucleotide).

Симптоми :
Махмурлукът, причинен от алкохол се характеризира с множество симптоми, които могат да включват дехидратация, умора, главоболие, гадене, диария, слабост в мускулите, затруднена концентрация, безпокойство, раздразнителност, чувствителност към светлина и шум, както и нарушен сън.

Причини :

Причините за махмурлука са няколко. Етанолът е диуретик и като такъв има дехидратиращ ефект, на което се дължат главоболието, силната жажда и умората. Дехидратацията кара мозъка да се свие съвсем леко, като това отдалечава мозъчната кора от черепа. При този процес се задействат рецепторите за болка по повърхността на мозъка и това е друга причина за главоболието. То може да бъде смекчено ако се пият обилни количества вода преди и след консумацията на алкохол. Алкохолът е също така отрова на клетъчно ниво, и неговото въздействие върху стомашната тъкан е вероятната причина за гаденето.

Следват няколко неврологични ефекта. Пречистването на мозъка от депресантното влияние на алкохола вероятно е причина за повишената чувствителност към светлина и шум.

Някои хора смятат, че наличието на захари в алкохола (предимно при коктейлите) влошава махмурлука.
Пренасищането на организма с никотин често влошава махмурлука; пушачите са склонни да пушат значително повече под влиянието на алкохол.
Генетиката също играе роля. Някои хора доста рядко (дори никога) не са изпитвали симптомите на махмурлука, без значение на поетото количество алкохол.
Блазе им!
Не трябва да се игнорира и психосоматичната природа на махмурлука. Ако човек очаква махмурлук, много е вероятно да изпита такъв.

С две думи: Я наздраве!!!

събота, март 8

Днес: Girl power


...Мерси, ама ние на 1 юни:)

петък, март 7

Дългоочаквано:Дневникът на една блудница в лудница

Цъкайте отгоре й ако ви стиска!
На вниманието на всички под 18,
ако искате да прочете тази статия, първо питайте мама дали може,
ако тя ви разреши и кажете, че е лоша майка и я оставете да чете намира!









неповторимият автор: Ева Наред

I just want you around

На Бло:...може би и аз ....
И на царицата ...мамка(тууут) варненска


I just want you around
I just want you around
I just want you around
I just want you around

Thought that I had lost you
I can hardly make a sound
When I thought I couldn't hold you
Knew the world had let me down
Should have took the time to tell you
You keep my feet on the ground
I hope that you can hear me
Cause I know its not profound

I just want you around
I just need you around
I just want you around
I just need you around

When I thought I was without you
I got used to being down
It was my fault I used to doubt you
But that aint me next time around
Please believe me when I tell you
Cause all my words are bound
This is my cross now let me bare it
I was lost but now I'm found-found-found

I just want you around
I just need you around
I just want you around
I just need you around

Took this love for granted
Kept my feelings underground
Should have watered what I planted
Should have known what I have found
I'm not used to being lonely
I don't like the way it sounds
You're the only one I know-yeah
Who don't turn my upside-down

I just want you around
I just need you around
I just want you around
I just need you around
Yeah I want you around
I just need you around .......

Пипайте се

Всеки допир до обичан човек удължава живота
източник: zdrave.bg
Докосването способства за отделянето на хормона на радостта; галенето и лекият масаж са способни да намалят нервната възбудимост и дори да прекратят болката.Всеки допир до обичан човек, дори почесването, способства за отделянето на хормона на радостта и следователно удължава живота, твърдят британски специалисти, цитирани от Би Би Си.
Ако човек е силно разстроен и искате да го успокоите, вие го хващате за ръка и по този начин без да се замисляте му оказвате положително лечебно действие - понижавате кръвното му налягане и забавяте ритъма на сърцето, обясняват те.
Един участък от 2 кв. см кожа има не по-малко от 50 нервни окончания и именно затова нервната система първа възприема въздействието върху кожата. Галенето и лекият масаж са способни да намалят нервната възбудимост и дори прекратят болката.
В едно от последните изследвания 40 недоносени деца са били разделени на две групи. Тези от първата група са били галени по 45 минути всеки ден. След 10 дни при тях е било регистрирано по-бързо увеличаване на теглото, въпреки че децата от двете групи са получавали еднакво количество храна.
Осезанието, слухът и зрението са много важни за децата, тъй като от тях зависи тяхното психологично развитие и социално положение.
Възрастните също се нуждаят от удовлетворяване на всички потребности на "органите на чувствата". Затова някои учени дори препоръчват да прегръщаме любимия си човек поне четири пъти дневно...




четвъртък, март 6

Pure happiness

Няма Невъзможни Мечти

11 min... на всички, които знаят защо, обичам ви, животни такива ....

И все пак за щастието


сряда, март 5

Един от нас винаги знае как, когато имаме нужда


Той е Райчо.Той е Ангелов. Той има какво да каже и покаже:



" На света. велина. и всички хора дето за нещо се шашкат в момента: "

"Аз разбрах кои сме ние..." RB

на Райчо с либоф


Едно интервю на Сергей Всехсвятски с Ричард Бах




Р.Б.: "В моя живот имаше два момента, когато аз сякаш прогледнах. Единият беше през нощта. Аз гледах звездите и пред мен като че ли имаше завеса, каквато всъщност нямаше. Завесата се дръпна встрани, и аз разбрах всичко... Другият момент беше, когато изпитах усещането за една безкрайна светлина, която беше любов. Светлината беше толкова силна, че аз се молех, тя да си иде, аз не можех да я издържа. За мен това беше като ядрен взрив. Тя, като озарение ми даде сила, даде ми знание за това кои сме ние и какво е нашият дом, и че това е огромна красота. Аз разбрах това и след това се постарах да разкажа за това чрез една малка игра."

Как кой е Райчо ?!?!

Първо на първо без думи.Сетивата понякога вършат най-важното